Een drukke week! Iets drukker dan ik eigenlijk gepland had – maar door m’n luie weken hiervoor moet er wel het één en ander ingehaald worden.

Maandag

De week begint heerlijk met heel veel bestellingen. Ik ben dus het grootste deel van de dag aan het inpakken en pas ’s avonds begin ik met het schrijven van het weekoverzicht. Ik pak dan ook de administratie weer op (die nog in oktober 2017 is blijven steken…). Het avondeten bestaat uit de restjes van de slowcooked Chinese kip met paksoi en mie. Hopelijk lukt het om het recept hier snel te plaatsen!

Dinsdag

Opnieuw lekker aan de slag met bestellingen en tussendoor verzamel ik boeken die ik vrijdag naar ‘De Buutplek‘ wil brengen. De huidige collectie daar staat er al echt lang en ik wil een complete verfrissing van het aanbod doen. Even sjouwen met een paar (…) dozen! Ik publiceer vandaag het weekoverzicht en ga ’s avonds verder met de administratie. Daar gaan de plannen om ’s avonds niet meer te werken het raam uit…

Woensdag

Er komen nieuwe boeken (en er blijkt een doos boeken kwijt te zijn – en dat is dan altijd nét de doos die je het hardst nodig hebt), ik verzorg de bestellingen, ga verder met de voorbereidingen voor ‘De Buutplek’, publiceer de nieuwe top 10 en ga ook braaf verder met de administratie. Voor het avondeten maak ik orecchiette met wild zwijnworstjes en broccoli (volgens mij heb ik hier al eens over geschreven – zo niet, dan volgt het recept nog) en daarna ga ik me uitleven op de tennisbaan.

De week van Riejanne 02 2018

Donderdag

Vandaag blijkt de ontbrekende doos niet nageleverd te worden en moet ik er maar een weekje op wachten. Daar heb ik wel een mening over, maar daar zal ik jullie hier niet mee lastig vallen… Voor het avondeten maak ik ketjap speklapjes (met zilvervliesrijst en sperzieboontjes) en dat vind ik me toch een partij lekker!

De week van Riejanne 02 2018

Vrijdag

Na de ochtendwandeling stap ik in de auto om naar ‘De Buutplek’ te gaan en Djeco gaat gezellig mee! Het is het eerste uitstapje van de webwinkelhond sinds hij begin december in de lappenmand belandde en hij vindt het geweldig! Heerlijk, de aandacht van iedereen bij ‘De Buutplek’ doet hem goed! Ik sjouw eerst een enorme hoeveelheid nieuwe boeken naar binnen, ruil het hele boeltje om en sjouw dan weer 6 volle dozen terug naar de auto – spierballenwerk.
’s Middags ga ik razendsnel aan de slag met de bestellingen en het toevoegen van een paar nieuw verschenen kookboeken. Het avondeten is een ovenschotel met gehakt en veel groenten (en ook veel kaas).

De week van Riejanne 02 2018

 

De week van Riejanne 02 2018

Zaterdag

Na een lange ochtendwandeling en wat snelle boodschappen klap ik m’n laptop open en tot het einde van de middag ben ik bezig met (de administratie van) Cook & Book. Met resultaat: oktober 2017 is klaar! Nu die andere 2 maanden nog…. ’s Avonds ga ik eten bij G. en P. die ik ken uit de winkel en die nu ook hele trouwe klanten in de webshop zijn. G. heeft zich uitgeleefd in de keuken en het resultaat is er naar…. zó lekker gegeten! Niet alleen het eten is fantastisch: ik wil hun golden retriever pup (16 weken, 18 kilo) wel meenemen naar huis, maar ik weet dat de kleine meneer Djeco dan diep beledigd zal zijn…

De week van Riejanne 02 2018

Zondag

Opnieuw een dag met lange boswandelingen en de boekhouding (nu dus november 2017). G. had gisteravond buikspek gemaakt (36 uur sous-vide gegaard en toen nog een enorm knapperig korstje getoverd) en de restanten daarvan heb ik mee naar huis gekregen. Het avondeten is dus eenvoudig: veel geroosterde groenten, met daarbij het buikspek en Aziatische saus. Top!

De week van Riejanne 02 2018

Deze week gaat het opnieuw een week vol administratie worden, maar langzamerhand heb ik ook weer wat meer afspraken buiten de deur gepland staan. Dat kan, want het webwinkelhondje is weer vrijwel de oude! Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *