Contact & samenwerken

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Neem dan contact met me op via info@cook-and-book.nl en ik zal proberen er zo snel mogelijk op te reageren. Je kunt me ook vinden op Twitter, Facebook en Instagram en daar kun je natuurlijk ook altijd een berichtje achterlaten. Ik check m’n social media (normaal gesproken) een paar keer per dag.

Ik zou het geweldig vinden als je recepten van dit blog zou maken en hiervan een foto op social media post. Denk je er dan wel aan om Cook & Book te taggen?  Gebruik vooral ook #welovehomechefs, dan kan ik het goed volgen en bovendien kies ik daaruit regelmatig een mooie foto die wordt beloond met een prijsje. Doen dus!

Samenwerken

Cook & Book is een foodblog dat zich laat inspireren door kookboeken, kooktijdschriften, andere foodblogs en alles wat in de media te vinden is. Ik kies hier natuurlijk de recepten uit die mij het meest bevallen, dus verwacht hier vooral comfort food, eenpansgerechten en lekkere pasta’s. Ik ben géén vegetariër, maar ik eet wel regelmatig vegetarische gerechten – gewoon omdat ik ze lekker vind. Overigens kook ik vrijwel nooit een recept exact na. Ik geef er eigenlijk altijd een eigen draai aan, bijvoorbeeld door het vervangen van bepaalde ingrediënten. Recepten worden uiteraard ook helemaal in mijn eigen bewoordingen weergegeven en vergezeld van foto’s die door mij zelf zijn gemaakt.
En voor alle duidelijkheid: ben je op zoek naar suikervrije, koolhydraatarme en/of vegan inspiratie, dan ben je hier niet aan het juiste adres… 😉

Ik sta open voor samenwerkingen met bedrijven die passen bij mijn kijk op eten, bakken en koken. Heb je een voorstel, neem dan contact met me op via info@cook-and-book.nl.

Uiteraard blijf ik ook graag op de hoogte van nieuwe kookboeken, producten of events. Je kunt me hiervoor altijd – vrijblijvend – benaderen via m’n emailadres!