Over Cook & Book

Meet the team

Hallo!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in de nieuwe webshop van Cook & Book! Om heel eerlijk te zijn is de webshop nog lang niet “af” (maar met een constante toevoer aan nieuwe boeken zullen we die fase ook nooit bereiken), want we hebben nog lang niet alle boeken die we op voorraad hebben ook daadwerkelijk hier online staan. Het is dus goed mogelijk dat je iets niet kunt vinden, terwijl we het wel hebben! Daarom: neem in dat geval even contact met ons op – bel, app of SMS naar 06 – 55751413 of stuur een email naar info@cook-and-book.nl.

Meet the team!

Dat team is niet zo groot: Riejanne en Djeco runnen de show. Eigenlijk is het heel eenvoudig, want COO Riejanne tikt op de laptop en FME (floor manager extraordinaire) Djeco beslist over alle strategische zaken.

Riejanne Schimmel

Riejanne heeft in 2008 Kookboekhandel Cook & Book opgericht – toen bestaande uit een webshop en een fysieke winkel in de Arnhemse binnenstad. Deze fysieke winkel heeft op 1 oktober 2016 definitief de deuren gesloten en sinds dat moment is Cook & Book volledig een online kookboekhandel.
Riejanne kookt en bakt erg graag, maar is zeker geen professional. Ze omschrijft zichzelf bij voorkeur als een “enthousiaste amateur” en heeft een grote liefde voor comfort food. Lust eigenlijk alles, is alleen geen liefhebber van noten en avocado’s.

Djeco Schimmel

De vierpotige mascotte is sinds 2010 nadrukkelijk aanwezig en heeft menig aai over z’n bolletje gehad van de klanten in de fysieke winkel. Zijn functiebeschrijving is lang: hoofd bewaking, Facebook-celebrity, strategisch opperhoofd, wereldkampioen wandelen, troublemaker & troubleshooter. Bijnaam: Sir Sniffalot.
Lust eigenlijk alles, maar komt alleen z’n bed uit voor een ontbijtje van gekookte pandanrijst met gepocheerde kipfilet.

 

Even wat informatie op een rijtje

Kookboekhandel Cook & Book
Veldkantweg 71 (geen bezoekadres)
6961 HH  EERBEEK

Telefoon: 06 – 55751413
Email: info@cook-and-book.nl

KvK: 09182555
BTW: NL1291.16.117.B.01

IBAN: NL62 INGB 0679 5035 95
t.n.v. Cook & Book in Eerbeek

Onze contactgegevens
Onze algemene voorwaarden

Bewaren

Bewaren

Bewaren