Over Cook & Book

Meet the team

Hallo!

Welkom op Cook & Book! Hier vind je mijn favoriete recepten en artikelen die op de een of andere manier met mijn grootste hobby – eten en drinken – te maken hebben.

Ik ben Riejanne en als je uit de omgeving van Arnhem komt, ken je me misschien van mijn kookboekenwinkel Cook & Book, die van 2008 tot 2016 in de binnenstad gevestigd was. Daarna ging Cook & Book verder als online kookboekhandel, maar eind mei 2018 ben ik ook daarmee gestopt. Ik verkoop nog steeds kookboeken (da’s onverminderd m’n day job), maar niet meer via een eigen platform.

Dat ik verkoper van kookboeken ben geworden, heeft een hele simpele reden: ik houd enorm van kookboeken! Niet eens zo zeer om heel netjes een recept eruit te bereiden. Nee, vaak dient een recept alleen als inspiratie en fantaseer ik er zelf nog wat op los. Het komt vrijwel nooit voor dat ik een recept exáct zo maak als in het boek – ik verander er altijd wel iets aan. Omdat ik bepaalde ingrediënten niet in huis heb, of minder lekker vind – maar vooral omdat ik dan denk dat ik een beter plan heb. 😉

Je zult hier recepten vinden die ik maak uit de kookboeken die ik zowel privé als zakelijk in m’n bezit heb. Maar: ik laat me ook graag inspireren door andere foodblogs, tijdschriften of iets wat ik zomaar op TV voorbij zie komen.

Kijk lekker rond – hopelijk kan ik op mijn beurt jóu weer inspireren!

 

Even wat informatie op een rijtje

Email: info@cook-and-book.nl

KvK: 09182555
BTW: NL001587204B39

IBAN: NL62 INGB 0679 5035 95
t.n.v. Cook & Book in Eerbeek

Op de Belgische markt is Cook & Book actief onder de geregistreerde handelsnaam RJS Cookbooks

Privacyverklaring & disclaimer
Contact & samenwerken

Bewaren

Bewaren

Bewaren