Aan het einde van het jaar zie je overal lijstjes verschijnen. Leuk! Ik doe daar ook aan mee: welke blogposten zijn door jullie in 2017 het meest gelezen?

Kleine waarschuwing: jullie hebben nogal een duidelijke voorkeur in voor een zekere enthousiaste Brit, maar heel stiekem staat er ook nog een interview met mijn favoriete bakker tussen! Hier komen ze:

Nummer 1: Jamie’s bonenschotel met tomaat en chipolata

Dit recept komt uit het nieuwste boek van Jamie Oliver (“5 ingrediënten”) en hij maakte het ook in de bijbehorende tv-serie op 24Kitchen. Telkens als die aflevering te zien was, schoten de bezoekerscijfers voor dit recept omhoog.

Bonenschotel met tomaat

Nummer 2: Pittige kip uit “Jamie in 15 minuten”

Dit is al een oudere post (uit 2012), maar de pittige kip blijft populair! Ik heb het recept zelf nooit gemaakt – dit was een gastblog door vriendinnetje Marijt.

Nummer 3: Jamie’s pasta al forno

Ook een echte klassieker! Deze ovenschotel maak ik nog steeds geregeld, dus ook in Casa Cook & Book heel populair.

Nummer 4: Bakker Tom van Otterloo “Ik ben anders dan anderen”

Wie had dat gedacht: bakker Tom nestelt zich in dit rijtje Jamie-toppers! Dit interview maakte ik voor de cursus Foodjournalistiek die ik begin 2017 volgde. Blijkbaar heb ik er iets van opgestoken, want jullie lezen dit stuk graag – of zou het meer door Tom komen? 😉

Nummer 5: Jamie’s harissakip uit de oven

Ook dit recept komt uit “5 ingrediënten” – alle recepten uit dit boek zijn heel eenvoudig klaar te maken, maar zitten boordevol smaak.

De week van Riejanne 37 2017

Dat was het voor 2017! Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en vooral gezond 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *