Een drukke week (voorbereidingen voor Sint en Kerst!), wat afspraken buiten de deur en ja, hoor: wéér vergeten regelmatig foto’s te maken…

Maandag

Maandag = inpakdag! Jippie! – en het feit dat ik dan vrijwel niet aan andere werkzaamheden toe kom, neem ik graag voor lief. Omdat ik het weekend al heel vlijtig het weekoverzicht heb gemaakt, hoef ik daar nu nog maar weinig aan te doen en dus kan ik ‘m aan het einde van de middag publiceren. Op maandagavond eet ik altijd de kliekjes van het weekend op en het restant van de runderstoofschotel met bier en parelgort smaakt uitstekend! ’s Avonds komen m’n zus en zwager nog even borrelen en trekken we een flesje wijn open.

Dinsdag

Na de ochtendwandeling en de weekboodschappen ga ik aan de slag met de bestellingen en het toevoegen van nieuwe boeken. ’s Middags publiceer ik daar een overzicht van en daarna ga ik weer verder – ik probeer zo veel mogelijk boeken nog te publiceren voor de feestdagen. Het avondeten is een vegetarisch experiment met zoete aardappel, kikkererwten en een dressing van Griekse yoghurt. Het is enorm lekker! Helaas heb ik geen goede foto’s, maar dit gaat zeker in de herhaling en dan zal ik er een blogpost aan wijden.

De week van Riejanne 45 2017

Woensdag

Een hele drukke dag qua bestellingen! Je kunt duidelijk merken dat het ‘kookboekenseizoen’ begonnen is en daar zal je me niet over horen klagen 😉
Het is een dusdanig drukke dag, dat ik mijn tennisafspraak moet afzeggen om ook ’s avonds al bestellingen te gaan inpakken – morgen ben ik er immers een groot deel van de dag niet. Tussendoor publiceer ik de wekelijkse top 10 en maak ik Oosterse groenten met rundergehakt uit “Wat eten we vandaag?” van Susan Aretz. Toprecept!

De week van Riejanne 45 2017

Donderdag

Na de wandeling met de hond stap ik in de auto om naar Nijmegen te gaan voor een afspraak bij Roquin, mijn webbureau. We maken een plan de campagne voor de feestdagen, waarbij uiteraard het doel is om zo goed mogelijk vindbaar te zijn in Google. Het is nog een behoorlijke lading werk, maar ik ben enthousiast! Aan het begin van de middag kruip ik dan eindelijk m’n laptop en ga ik verder met de bestellingen en de nieuwe boeken – later publiceer ik hiervan een overzicht. Daarna ga ik snel opnieuw op pad: naar de kapper in Arnhem! In alle drukte vergeet ik te eten (dat is me echt nog nooit gebeurd… ik denk áltijd aan eten!), dus als ik rond 21 uur weer thuis ben ‘dineer’ ik met een pak chocoladekoekjes. Moet kunnen.

Vrijdag

Opnieuw een razend drukke dag: bestellingen, nieuwe boeken en een kleine start met de werkzaamheden voor de Google-campagne. Ik publiceer de informatie over de Kookboeken7daagse (van zaterdag 11 november tot en met zondag 19 november): bij besteding van minimaal € 19,50 in de webshop krijg je het boekje “Tajines & pastilla’s” cadeau!
’s Avonds ga ik met een vriendinnetje eten bij ‘De Peerdestal’ in Ellecom – wild, wild, wild!

De week van Riejanne 45 2017

Zaterdag

Ik ben de hele ochtend en middag bezig met de Google-campagne. Tussendoor wandel ik uiteraard met de webwinkelhond, maar verder zit ik alleen maar achter m’n laptop. Het avondeten is opnieuw reuze gezond: een zak chips. Daarna plof ik op de bank en kijk naar ‘Notting Hill’. Hele spannende zaterdag…

Zondag

De zondag staat opnieuw in het teken van Google: ik ben er de ochtend en de avond mee bezig. Maar: ’s middags komen m’n oude buren op bezoek en kletsen we heerlijk bij. Daarna heb ik geen zin meer om te koken en halen we patat. Oh mensen, nu ik dit zo op een rijtje zie is het wel echt een tamelijk ongezonde week geweest…

De aankomende week wordt zeker niet rustiger en – eerlijk gezegd – betwijfel ik er gezonder gegeten gaat worden. Ik doe m’n best, maar ik kan weinig tijd vrijmaken om te koken… in het volgende overzicht lees je er meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *