Vorige week had ik een keertje overgeslagen, maar nu ben ik er weer met “De week van Riejanne”! Alhoewel… 

De laatste weken kwakkel ik een beetje met m’n gezondheid. Niks ernstigs, maar wel lastig. Een soort griep waar ik maar moeilijk overheen schijn te kunnen komen. Inmiddels heb ik geen hoofdpijn en keelpijn meer, maar ik ben nog steeds ontzettend moe. Dat is niet handig in de periode van het jaar waarin de kookboekenverkoop floreert (yes!) en ik bovendien bezig ben met de voorbereidingen voor een paar beurzen/festivals waar ik aan mee ga doen. M’n dagen bestaan uit werken, wandelen en slapen. Sociale activiteiten onderneem ik nauwelijks en dus valt er in zo’n weekoverzicht niet veel te melden. Daarom – in plaats van een verslag per dag – maar even een wat foto’s. Volgende week hoop ik weer een ‘normale’ week te kunnen melden!

De laatste tijd heb ik weinig gekookt, vandaar dat het ook even rustig is qua nieuwe blogposten. Afgelopen weekend ging ik dan toch eindelijk weer aan de slag: ik maakte kip siam uit het nieuwe boek van Karin Luiten en honing-kaneelkip met parelcouscous. Beide gerechten waren heerlijk, dus daar ga ik snel over schrijven.

De week van Riejanne 36 2017
Dit is de kip siam. Ziet er niet spectaculair uit, maar smaakte geweldig! Lekker spicy…
De week van Riejanne 36 2017
Dit was helemaal niet spicy, maar zat vol geraffineerde Midden-Oosterse smaken

Voor deze aankomende week heb ik een strak plan: ik ga 4 gerechten uit koken uit het nieuwe boek van Jamie Oliver, “5 ingrediënten”. Dat lijkt me op het moment heel geschikt: weinig ingrediënten, dus weinig werk, maar (hoogstwaarschijnlijk) wel heel lekker! Volgende week zal ik melden hoe de recepten zijn bevallen. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *