Een wat suffige week…. sorry. Maar die hebben jullie vast ook wel eens, toch?

Maandag

Een heerlijke start van de week: een flinke lading bestellingen! Daar ben ik het grootste deel van de dag mee bezig en daardoor staat pas in de loop van de middag het weekoverzicht van week 32 online. Het is best mooi weer en dus ga ik met m’n laptop lekker in de tuin zitten om diverse blogposten voor te bereiden.
Het ‘avondeten’ bestaat uit pita’s met hummus…

Dinsdag

Vandaag ben ik druk met de bestellingen én met het toevoegen van nieuwe boeken. M’n blog over de basic pure chocoladetruffels wordt gepubliceerd en er komt nog een vertegenwoordiger van een uitgever langs met wie ik de boeken die in het najaar gaan verschijnen bespreek (en bestel).
Ik heb van de buren weer boontjes gekregen en daarmee maak ik vanavond gevulde broodjes met Indische runderreepjes, snijboontjes en taugé. Lekker! Fijn hoor, buren met een moestuin… 😉

De week van Riejanne 33

Woensdag

Vandaag komen weer diverse leveringen binnen en ik ontvang opnieuw een uitgever. Het blog over de witte chocoladetruffels met kokos komt online en verder houd me ik vooral bezig met het publiceren van nieuwe boeken. Daarna sloof ik me uit in de keuken: spring rolls met gepocheerde kip, rijstvermicelli, komkommer, verse kruiden en natuurlijk een dipsausje!

De week van Riejanne 33

Donderdag

Geen nieuw blog vandaag – dat red ik gewoon niet, dan moet ik bijna elke dag iets experimenteels gaan koken. Op donderdag verschijnt dus alleen het gebruikelijke weekoverzicht van de nieuwe boeken. Omdat ik ’s middags naar een crematie ga (het is zeker niet altijd zonneschijn bij Cook & Book), heb ik de planning flink moeten omgooien. Ik verzorg dus ’s morgens de bestellingen en werk aan wat blogs, ben dan ’s middags weg (*) en ga ’s avonds verder met de administratie. Voor het eten doe ik geen moeite: meergranenrijst met chilisaus en soja.
(*) Ik neem contact op met de mensen die bestellingen plaatsen tussen half 2 (het moment dat ik vertrek) en 3 uur (het uiterste bestelmoment voor levering de volgende dag) en leg hen de situatie uit. Iedereen heeft er begrip voor en vindt het geen probleem dat de boeken een dag later komen. Ik heb de ALLERBESTE klanten!

Vrijdag

Vandaag publiceer ik de blogpost over de spring rolls met kip, komkommer en verse kruiden en verder doe ik de gebruikelijke dingen: bestellingen, nieuwe boeken plaatsen, betalingen, facturen. Voor het avondeten maak ik nasi goreng, daarna val ik op de bank in slaap en als ik weer wakker word ga ik maar naar bed. Off-day.

De week van Riejanne 33

Zaterdag

Na de ochtendwandeling met de hond ga ik naar een verjaardag – ’s morgens om half 12 al aan de rosé! De middag besteed ik aan het toevoegen van nieuwe boeken aan de webshop en daarna maak ik een risotto met paddenstoelen en kip. Nog steeds moe en sloom (of zou het aan de rosé liggen?), dus opnieuw op tijd naar bed.

De week van Riejanne 33

Zondag

Ik heb me voorgenomen om vandaag niet te gaan werken en dat gebeurt dan ook niet. Ik vermaak me prima met het wandelen met de hond (en ook even zwemmen!), (telefonisch) bijkletsen met m’n vriendinnetje in de USA en verder vooral lekker veel lezen. ’s Avonds maak ik een pasta met broodkruim, gedroogde tomaten en mozzarella – héél lekker!

De week van Riejanne 33

Het wordt hoog tijd om weer eens wat actiever te worden, maar de aankomende week ben ik vooral nog thuis. Da’s maar goed ook, want ik heb een strak schema opgesteld met dingen die ik voor Cook & Book wil (moet!) doen – gas geven!

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *