Djeco zwaar geblesseerdDjeco, prominent lid van het Cook & Book-dreamteam, is voorlopig even uitgewandeld. Vorige week blesseerde hij zijn linkerachterpoot, waarna een operatie noodzakelijk bleek.

Om het even kort uit te leggen: Sir Sniffalot beoefende zijn favoriete hobby en rende vol enthousiasme door het bos achter z’n tennisbal aan. Daarbij is iets mis gegaan in z’n knie. Er was direct het vermoeden dat zijn voorste kruisband beschadigd was en in eerste instantie is geprobeerd om dit met rust en pijnstillers onder controle te krijgen. Nadat bleek dat dit niet succesvol was, zijn röntgenfoto’s gemaakt – die duidelijk maakten dat de kruisband niet meer in staat was de boel bij elkaar te houden. Een operatie was onvermijdelijk. Vanochtend is deze operatie uitgevoerd en inmiddels is de kleine snuffel weer uit de kliniek ontslagen.

Het herstel zal helaas lange tijd in beslag nemen. Djeco laat zich echter niet zomaar uit het veld slaan en doet dappere pogingen om wandelen / rennen / plassen op 3 poten te perfectioneren – maar de komende dagen zijn strikte rust voorgeschreven. Hij heeft veel pijn en is nog een beetje suffig, maar vol goede moed en als gebruikelijk: superlief.

10 reacties op “Dreamteam-lid zwaar geblesseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *