De top 10

Bron: Stichting CPNB

[product id=”10024″]

1. Jamie Oliver – 5 ingrediënten

In “5 ingrediënten” laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten.
De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en zijn in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over kip, rund-, varkens- en lamsvlees, eieren, vegetarische recepten, salades, pasta’s, rijst, noedels en uiteraard heerlijke zoetigheden! Bij elk recept vind je een visuele ingrediëntenlijst, tijdsduur, portiegrootte, informatie over voedingswaarden en een gemakkelijk te volgen recept.

[product id=”13177″]

2. Isa Hoes & Medina Schuurman – I’M lijfboek

“I’M lijfboek” van Isa Hoes en Medina Schuurman is een openhartig, inspirerend, vrolijk en vooral praktisch handboek voor alle vrouwen vanaf 40!
Word een sterkere, mooiere en betere versie van jezelf. En blijf dat tot ver na je veertigste! In het “I’M lijfboek” hebben Isa en Medina alle belangrijke informatie over voeding, beweging en ontspanning voor je verzameld. Met behulp van fijne experts, en natuurlijk met veel van hun eigen inzichten en ervaringen.

[product id=”12891″]

3. Natalia Rakhorst & Walter Rakhorst – Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Afvallen en genieten van lekker eten lijken in eerste instantie niet goed samen te gaan. Natalia en Walter Rakhorst denken daar anders over. Zij hebben zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen, maar dan wél met het lekkere eten uit “Afvallen met gezond en vooral lekker eten”. Elke dag opnieuw!
Dit boek bevat 8 complete weekmenu’s, 40 heerlijke recepten en een schat aan informatie over afvallen in het algemeen. Volg de weekmenu’s, proef de recepten en ontdek zelf hoe je afvallen en lekker eten perfect met elkaar kunt combineren. De manier van eten die Natalia en Walter laten zien kun je met gemak en plezier jarenlang volhouden. Dit zorgt ervoor dat de kilo’s die je kwijtraakt voorgoed wegblijven.

[product id=”13101″]

4. Jord Althuizen – Smokey goodness 3

Nou, nou gaan ons braai! Ontdek met “Smokey goodness 3” van Jord Althuizen de spannende, nieuwe flavors voor jouw geliefde big five van de barbecue. Uiteraard met volop nieuwe BBQ-favorites zoals de BBQ-burger met Carolina Caviar, de Impressive Bourbon Aged Tomahawk of de Sweet Cherry Coke Ribs en zelfs Fiery Veggies. Maar natuurlijk ook een vurige portie Zuid-Afrikaanse smakies, boerewors, grilled ostrich, of piri piri ‘Swahili-style’-poussins: juicy! Ga snel mee op smokey goodness BBQ expeditie en leer alles over het zinderende Afrikaanse vuur. Voor alle avonturiers in de achtertuin.

[product id=”71″]

5. Fajah Lourens – Killerbody dieet

‘In 12 weken slank? Ga met mij de MyKillerbodyMotivation aan! Met dit boek help ik je om haalbare doelen te stellen én te bereiken. Volg mijn 12 weken trainings- & voedingsschema’s en geniet van de lekkere en praktische recepten. Deze ontwikkelde ik speciaal voor jou samen met mijn team van fitnessexperts en voedingsdeskundigen. Met het “Killerbody dieet” is een gezond en strak lichaam ook voor jou binnen handbereik. Want als ik het kan, kun jij het ook!’ – Fajah Lourens

[product id=”6647″]

6. Deborah Gray – 500 koolhydraatarme gerechten

Het volgen van een dieet hoeft niet per se te betekenen dat je je lievelingsgerechten moet overslaan. “500 koolhydraatarme gerechten” van Deborah Gray bevat een uitgebreide verzameling ontbijtgerechten, tussendoortjes, hoofd- en bijgerechten en desserts. Je zult verrast zijn hoeveel recepten gemakkelijk kunnen worden aangepast aan je wensen. Val af en verbeter je gezondheid met 500 verrukkelijke koolhydraatarme gerechten.

[product id=”8927″]

7. Anna-Karina van Denderen – Lekker & makkelijk koolhydraatarm

Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. “Lekker & makkelijk koolhydraatarm” van Anna-Karina van Denderen biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een afwisselend menu makkelijk.
Of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten moeiteloos een echt lekker, koolhydraatarm gerecht op tafel waar iedereen van kan meegenieten. Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suikers en geschikt voor mensen met diabetes 2.

[product id=”240″]

8. Jord Althuizen – Smokey goodness

Rokerig, slow, smeulend en fingerlickin’ lekker: dat is barbecueën zoals het bedoeld is. Met “Smokey goodness” onthult wereldkampioen BBQ Jord Althuizen alle tricks of the trade van het echte barbecueën USA-style. Met gouden tips over vuur en temperatuur en stoere recepten vol pit en smaak. Burgers, wings, gegrilde côte de boeuf, pulled pork of zelfs hele speenvarkens – we are hooked, wij willen meer!

[product id=”1209″]

9. Jamie Oliver – Jamie’s super food voor elke dag

‘Van eten moet je genieten, je moet het delen en er een feestje van maken. Gezond en voedzaam eten zit vol kleur, is overheerlijk en leuk. Dit boek zit vol veelzijdige, uitgebalanceerde recepten die je een voldaan gevoel geven, superlekker zijn, en dankzij het vele voorwerk dat ik voor je heb gedaan op het gezondheidsfront, weet je ook zeker dat elke receptkeuze een goede is. Zelfs als je maar een dingen uit het boek oppikt, zal het je kijk op voedsel veranderen, en weet je genoeg om meestal de juiste keuzes te maken wat eten betreft. Liefs, Jamie xxx’ – Jamie Oliver

[product id=”13029″]

10. Shane Kluivert – Koken met Shane

Shane Kluivert houdt veel van koken! Hij staat vaak in de keuken om zijn eigen favoriete gerechten te maken. Met “Koken met Shane” laat hij je zien dat jij óók makkelijk aan de slag kunt in jouw eigen keuken. Shane verzamelde zijn all time favorites. Wat denk je van Spaanse tortilla, noedels met gamba’s of opa’s favoriete kipkluifjes? Gezond, lekker makkelijk en heel veel stap voor stap. Doe je mee?