Goed nieuws! Met ingang van vandaag is een selectie kookboeken uit het assortiment van Cook & Book verkrijgbaar bij Avalon Wijn & Spijs in De Steeg!

Je kunt natuurlijk je boeken online bestellen bij Cook & Book, maar als je bij Avalon Wijn & Spijs komt, kun je ze daar ook ter plekke bewonderen en meenemen!

Avalon Wijn & Spijs

Avalon is het restaurant van Martine van Zeventer, dat is gevestigd in het rijksmonumentale oude postkantoor in De Steeg. Het restaurant, met een heerlijke groot terras, is geopend van donderdag tot en met zaterdag en richt zich op de lunch en op private dining.
Chef Martine kookt het liefst met groenten van het seizoen en ze houdt van pure smaken. Haar kookstijl is voornamelijk Frans en Italiaans georiënteerd, maar onlangs is ze enorm geïnspireerd teruggekomen uit Tokio – wie weet waar dat nog toe gaat leiden!

De kookboeken die bij Avalon verkrijgbaar zijn sluiten aan op de kookstijl van Martine. Je vindt er boeken over groenten, vis, de Franse en Italiaanse keuken, en ook wat boeken over het (vegetarisch) koken op een kamado. Voor elk wat wils en zeker interessant voor de Avalongast!

Avalon Wijn & Spijs
Martine van Zeventer

Waar vind je Cook & Book verder nog?

Er zijn trouwens nog meer plekken waar je de boeken van Cook & Book kunt aantreffen. Hier zijn ze:

  • De Buutplek, in het Stikkerbuilding in Arnhem-Zuid. Hier staat de grootste collectie, waarin alle genres wel zo’n beetje vertegenwoordigd zijn. De nadruk ligt op gezond & fit.
  • Bakkerij Tom van Otterloo, aan de Steenstraat in Arnhem. De boeken hier gaan (uiteraard) over brood en zoet & hartig bakken.
  • Elk kwartaal wordt een bijzonder boek in het zonnetje gezet. Dit boek kun je dan aantreffen bij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg in Arnhem en bij Slagerij Putman aan de Steenstraat, eveneens in Arnhem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *